Udforsk fantasi-universet fra Games Workshop

Games Workshop er verdens største og mest succesfulde producent af miniature-figurer, og deres fantasi-univers er kendt verden over. De mest kendte verdener, som Games Workshop står bag, er Warhammer og Warhammer 40.000. De har desuden licens til The Lord of the Rings og the Hobbit kamp-bordspillene. Med produkterne fra firmaet handler det i essensen om de små fantasi-figurer og at indsamle, modellere og male dem. Millioner af mennesker verden over nyder at spille spil med hære af figurerne, ligesom de nyder andre aktiviteter i det fantastiske og spændende miniature-univers. Det kan kun anbefales at udforske fantasi-verdenerne, og det kan både have interesse for børn og voksne. Med figurerne kan man skabe mindeværdige oplevelser på tværs af generationer i sin familie. Det samme kan et barn og sine venner, når de leger med de seje figurer. Der findes et væld af forskellige muligheder, når man gerne vil købe produkter fra mærket. Det kan i starten virke uoverskueligt, men hvis man dykker ned i de forskellige valgmuligheder, kan man hurtigt blive klogere på, hvorhenne det kunne være oplagt at starte. Uanset hvad kan man i hvert fald beslutte sig for at starte et sted med produkterne fra Games Workshop.

Hvad laver Games Workshop?

Det vigtigste, Games Workshop laver, er at designe, fremstille og sælge miniature soldater og tilhørende modeller, der passer ind i deres fantasi-univers. Derudover designer, fremstiller og sælger de også et udsædvanlig bredt og varieret udvalg af bøger og tilbehør, som man kan bruge til de mange aktiviteter, der udspringer fra det fantastiske univers. Der er nemlig et utal af forskellige aktiviteter, som giver mulighed for at dykke ned i fantasi-universets forskellige verdener. Firmaets designcenter ligger i Nottingham, og de har produktions- og distributionscentre i Memphis, Tennessee og Sydney, Australien. Games Workshop har butikker i Storbritannien, USA, Canada, Australien, New Zealand, Japan, Østrig, Polen og Finland samt i mange andre lande verden over.

Hvem er Games Workshop?

Games Workshop blev stiftet i Storbritannien, hvor de startede med at designe, producere og sælge sine produkter. I dag sælger de deres varer i butikker verden over, mange af hvilke er nævnt i afsnittet ovenfor. Firmaet er i sandhed internationale, og i dag har de omkring 70% af deres salg udenfor Storbritannien, hvor de jo egentlig ellers startede op. Deres univers har fans verden over i flere generationer.