Esport efterskole – et helt unikt år

Er du esport-entusiast og drømmer om at fordybe dig i dette univers? Så er Stidsholts Esportslinje noget for dig! På esport efterskolen lægger de vægt på teamwork, strategi og kommunikation. Du vil få mulighed for at øve disse dygtigheder igennem spillet Counter-Strike og blive en bedre spiller sammen med dine holdkammerater. Det bliver et unikt år, hvor du vil møde ligesindede og have mulighed for at udvikle dig både på og udenfor banen. Du kan være med til at forme sportens fremtid. Hvis du derfor ønsker dig et helt unikt år, hvor du både udvikler dig som esport spiller og som menneske, så skal du helt sikkert tage et år på esport efterskole. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Esport efterskole – Få professionel træning

På esportlinjen gør de deres bedste for at skabe et spændende og udfordrende esportår. Du kan påregne nogle blive-weekends, hvor i skal deltage i forskellige esportaktiviteter. Det kan være træningslejre, deltagelse i events ude af huset eller andre aktiviteter, der gør det muligt for dig at følge den professionelle scene. Skolen har deres egne spilservere i højeste kvalitet, og de benytter sig af TeamSpeak når de underviser og spiller kampe. TeamSpeak er førende inden for VOIP-programmer, og derfor kan du være sikker på at få den bedste esporttræning på esport efterskole. Kom og vær med til at gøre esportlinjen til Danmarks bedste esportefterskole!

Esport efterskole -Opnå en sund livsstil

På esport efterskole vægter de bevægelse og en sund livsstil højt. Derfor er der skemalagt forskellige idrætsmæssige tiltag, du skal deltage i. Elever på esport linjen skal også – ud over den almindelige idrætsundervisning – deltage i enten en fysisk træning med andre fra esportlinjen eller på en af skolens andre spændende linjer. Bevægelse og god fysisk form er vigtig, især når du arbejder mange timer ved computer. esport efterskole er den perfekte mulighed for at opnå en sund livsstil. Udover det, så kan en god fysisk form også være med til, at tage ens niveau for gaming til det næste level. Gå derfor ind på siden lige nu og læs mere om esport efterskole